Aandacht voor de voeten

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Cryopen
Spa

Basis pedicure

Heb je wel eens bedacht wat jouw voeten voor je doen? Ze brengen je tenslotte overal heen en mogen daarom best wat meer aandacht krijgen dan de standaard verzorging.

Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Als je jouw voeten echt de aandacht wilt geven die ze verdienen, plan dan een afspraak bij een van onze Provoet pedicures!

De pedicure verzorgt nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandelt zij kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels. Wil je naast het onderhoud van jouw voeten ook een momentje ontspanning? Boek dan onze luxe pedicure behandeling. Dit is een complete pedicure behandeling inclusief voetbad, scrub, massage en keuze uit het lakken van de nagels of een voetmasker. Er wordt gewerkt met de producten van Esse Skincare.

spa pedicure1
pedicure

Medisch pedicure

De medisch pedicure kan, naast alle voeten van gezonde personen, ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen.

Risicovoeten zijn kwetsbare voeten, bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Als jouw voeten vallen in de categorie ”risicovoet”, dan is een regelmatige behandeling belangrijk.

Deze behandeling wordt bij sommige risicopatiënten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Heb je een wratje onder je voet of bijv op je hand? Ook deze kan de medisch pedicure voor je weghalen! Dit gebeurt met een Cryopen, lees hierover meer op onze aparte Cryo pagina.

Behandelingen

Basis pedicure ( nagels knippen, eelt weghalen, frezen, verwijderen likdoorns, kloven of ingroeiende nagels, incremen voeten | max 45 min
€ 32,50
€ 32,50
Basis pedicure met nagels lakken | max 45 min
€ 38,50
€ 38,50
Medisch pedicure | max 45 min
€ 34,00
€ 34,00
Deelbehandeling | max 20 min
€ 20,00

Alleen verwijderen likdoorn/kloof of ingroeiende nagel

€ 20,00
Pedicure basis behandeling icm shellac
€ 52,50
€ 52,50
Alleen nagels lakken
€ 10,00
€ 10,00
Spa pedicure | 45 min
€ 32,50
€ 32,50
Luxe pedicure: complete pedicure behandeling incl. voetbad, Esse scrub, massage en keuze uit: lakken of voetmasker
€44,95
€44,95
Cryo therapie 1 lokatie wrat/fibroom etc.
€20,00
€20,00

Blijf op de hoogte!