Verjongen van de huid

Dermatude Meta Therapy
Gezichtsbehandelingen
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac
Harsen en waxen
Massage
Cryopen

Dermatude Meta Therapy

Deze huidverbeteringsbehandeling is de oplossing voor o.a. fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, grove huidstructuur en alle andere vormen van huidveroudering. De behandeling heeft het verjongen van de huid als doel, werkt 100% natuurlijk en is vooral toe te passen op gezicht, hals en decolleté. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één unieke methode voor huidverjonging, hydratatie, herstel en huidverbetering.

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes: met Dermatude Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!

Image 13

Behandelingen

In de meeste gevallen is het verschil al zichtbaar na één behandeling. Maar een individuele Meta Therapy behandeling is niet voldoende om direct blijvend resultaat te behalen. Daarom wordt geadviseerd om een kuur van 8 behandelingen te volgen.

Meta Therapy gezichtsbehandeling | 50 minuten
€ 140,00

De Dermatude behandeling begint met het reinigen van de huid met lotion. Om dode huidcellen te verwijderen en de huid voor te bereiden, wordt de peeling aangebracht. Daarna wordt de huid geanalyseerd om het huidtype te bepalen en de juiste Subjectable te selecteren. Na de behandeling wordt het masker toegepast om de huid te helpen herstellen, verkoelen en kalmeren. De behandeling wordt afgesloten met After Care producten. De ingrediënten zijn volledig afgestemd op de gebruikte Subjectable in de behandeling.

€ 140,00
Meta Therapy gezicht + rimpelbehandeling | 60 minuten
€ 170,00
€ 170,00
Meta Therapy gezicht + hals/décolleté | 60 minuten
€ 195,00
€ 195,00
Meta Therapy gezicht + hals/decolleté + rimpelbehandeling | 80 minuten
€ 225,00
€ 225,00

Aanbieding

Indien u 7 behandelingen heeft gehad binnen 1 jaar tijd,
krijgt u de 8e behandeling gratis!