Volledige ontspanning

Dermatude Meta Therapy
Gezichtsbehandelingen
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac
Harsen en waxen
Massage
Cryopen

Massage

Veel mensen vinden het moeilijk om volledig te ontspannen en plegen (onbewust) roofbouw op hun eigen lichaam. Een ongezonde leefstijl, te veel eten, te weinig slapen en stress zijn daarbij eerder regel dan uitzondering.

Massages staan vooral bekend als het ultieme middel ter ontspanning. De drukte en stress van alle dag even vergeten en je lichaam de aandacht geven die het verdient. Een massage zorgt, naast ontspanning, ook voor een betere doorbloeding en werkt helend voor spieren en gewrichten. Daarbij verbeterd het het immuunsysteem en verhoogt het de weerbaarheid tegen stress door de aanmaak van het hormoon oxytocine.

Naast de ontspanningsmassages biedt Salon Zenzo ook een luxe rug massage aan. Deze bestaat uit een reiniging, scrub en een heerlijk ontspannende rug massage.

voetmasage
cupping face2-1

Cupping facial treatment

Facial cupping is een variant van de bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijze. Tijdens de behandeling worden siliconen cups op de huid geplaatst en dichtgeknepen. Hoe groot het effect is, hangt af van hoe hard de cup wordt samengedrukt en is hierdoor aan te passen aan elk huidtype.

Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Zo draagt de behandeling onder meer bij tot het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels en wallen en het verbeteren van littekenweefsel.

Behandelingen

Ontspanningsmassage rug, schouders en nek | 30 min
€ 30,00
€ 30,00
Ontspanningsmassage benen | 30 min
€ 30,00
€ 30,00
Ontspanningsmassage hele lichaam | 60 min
€ 55,00
€ 55,00
Luxe rug massage | 45 min
€ 42,50
€ 42,50
Cupping facial treatment | 60 min
€ 60,00
€ 60,00
Cupping massage | 15 min
€ 15,00

Los te boeken of als toevoeging aan een gezichtsbehandeling

€ 15,00