Volledige ontspanning

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Cryopen

Massage

Veel mensen vinden het moeilijk om volledig te ontspannen en plegen (onbewust) roofbouw op hun eigen lichaam. Een ongezonde leefstijl, te veel eten, te weinig slapen en stress zijn daarbij eerder regel dan uitzondering.

Massages staan vooral bekend als het ultieme middel ter ontspanning. De drukte en stress van alle dag even vergeten en je lichaam de aandacht geven die het verdient. Een massage zorgt, naast ontspanning, ook voor een betere doorbloeding en werkt helend voor spieren en gewrichten. Daarbij verbeterd het het immuunsysteem en verhoogt het de weerbaarheid tegen stress door de aanmaak van het hormoon oxytocine.

Naast de ontspanningsmassages biedt Salon Zenzo ook een luxe rug massage aan. Deze bestaat uit een reiniging, scrub en een heerlijk ontspannende rug massage.

voetmasage
cupping face2-1

Cupping facial treatment

Facial cupping is een variant van de bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijze. Tijdens de behandeling worden siliconen cups op de huid geplaatst en dichtgeknepen. Hoe groot het effect is, hangt af van hoe hard de cup wordt samengedrukt en is hierdoor aan te passen aan elk huidtype.

Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Zo draagt de behandeling onder meer bij tot het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels en wallen en het verbeteren van littekenweefsel.

Facial Roller Treatment

De hele zomer in te boeken: De kennismakings Facial Roller Treatment in combinatie met de producten van Esse!

De Quartz Roller is een beauty tool gebaseerd op eeuwenoude Chinese schoonheidsrituelen, waarmee je het gezicht een heerlijke massage kan geven. Masseren met de Quartz Roller kan helpen bij:

Het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.
Het verbeteren van de elasticiteit van de huid.
Het verbeteren van de bloedomloop.
Het ontspannen van de gezichtsspieren.
Het afvoeren van gifstoffen en het bevorderen van lymfedrainage.
Het verminderen van wallen en donkere kringen rondom de ogen.

Tijdens de behandeling zullen we gebruik maken van Bakuchi oil. Dit krachtige anti-aging gezichtsolie serum bevat naast Bakuchi ook macademia olie, Shea olie, Argan olie,  vitamine E, betacaroteen en Calendula.

De kennismakings Facial Roller treatment bestaat uit een:

Huidanalyse – Esse oppervlakte reiniging  – Esse scrub – ontspannende massage met de facial roller in samenwerking met bakuchiol serum – warme kompressen – Esse Eye Contour cream – Esse moisturiser.

Tevens krijgt u na de behandeling een kortingsbon van 5 euro die u kunt inwisselen voor korting op een product van Esse of op een Quartz roller voor thuis (zolang de voorraad strekt).

facial roller 1

Behandelingen

Ontspanningsmassage rug, schouders en nek | 30 min
€ 30,00
€ 30,00
Ontspanningsmassage benen | 30 min
€ 30,00
€ 30,00
Ontspanningsmassage hele lichaam | 60 min
€ 55,00
€ 55,00
Luxe rug massage | 45 min
€ 42,50
€ 42,50
Cupping facial treatment | 60 min
€ 60,00
€ 60,00
Cupping massage | 15 min
€ 15,00

Los te boeken of als toevoeging aan een gezichtsbehandeling

€ 15,00
Kennismakingsactie Esse + Facial Roller Treatment | 45 min
€45,00

Huidanalyse – Esse oppervlakte reiniging  – Esse scrub – ontspannende massage met de facial roller in samenwerking met bakuchiol serum – warme kompressen – Esse Eye Contour cream – Esse moisturiser – kortingsbon van 5 euro op product Esse of roller

€45,00