Welkom bij Salon Zenzo

Dermatude Meta Therapy
Gezichtsbehandelingen
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac
Harsen en waxen
Massage
Cryopen

Salon Zenzo sinds 01-11-2020

Tijdens de corona crisis heeft de salon een make-over gekregen. Hierbij is niet alleen de inrichting aangepakt maar hebben we ook gekeken naar de producten waarmee gewerkt wordt. Als deze crisis ons namelijk iets heeft geleerd, dan is het wel dat we goed met elkaar en het milieu moeten omgaan.

Tijd dus om over te gaan op producten die zoveel mogelijk duurzaam zijn geproduceerd, goed zijn voor het milieu, biologisch, vegan, plasticvrij, CO2 neutraal en uiteraard lief voor dieren zijn. Nieuwe merken als Esse Skincare, HappySoaps, Volatile en binnenkort wasbare wattenschijfjes en bamboe producten zijn in de salon verkrijgbaar of aan te schaffen via de webshop (die ook een complete make-over heeft gekregen). Hiervan wordt toch iedereen vrolijk! Ons motto is dan ook:

salon-zenzo-3994858

"Take time to make your soul happy"

Galerij

Hieronder een sfeerimpressie van de salon.

Wat onze klanten vinden

Na de behandeling kunt u uw feedback geven via onze boekingsprogramma’s Salonized of Treatwell. Wij zijn ook erg blij met een recensie op social media of bijv. bij Google! Hieronder een greep uit de reacties…

Maartje

"Super vriendelijk personeel, Corona maatregelen worden goed nageleefd! Erg professioneel en zorgen er terecht voor dat je even ontspant. Je gaat naar huis met een super resultaat!"

Esther

"Heerlijk ontspannen behandeling gehad, er werd rekening gehouden met mijn allergieën, top."

Rémon

"Erg goed en professioneel, super ontspannend."

Deborah

"Het was heerlijk om samen met mijn schoonmoeder een middagje verwend te worden bij jullie. Gezellig ongedwongen sfeer waarin lekker de tijd genomen wordt en fijne producten gebruikt worden. Prachtige nagels aan overgehouden en mooie wenkbrauwen. Flexibel en echt op de klant gefocust tref je nog weinig! Leuke oprechte intresse.. ga zo door!"

Kim

"Geholpen door Rosa, neemt de tijd voor je. Je gaat niet de deur uit tot je er weer tiptop uitziet!"

Eline

"Heel professioneel en netjes gellac aangebracht. Erg tevreden!"

Deborah

"Ik heb een heerlijke massage gehad en de medewerkster vroeg geregeld of ik nog goed lag en of ik het niet te koud of te warm had. Ook kon ze heel goed masseren. Ik ben ooit wel eens ergens geweest, waar ik een massage had geboekt, maar dat was alleen maar wat ge-aai, daar had ik niks aan! Maar dit was top!"

Jaan

"Weer mooi me wimpers opgevuld door Rosa."

Het Zenzo Team

Het team van Salon Zenzo bestaat uit pedicure Danijela, Allround schoonheidsspecialistes Mandy, Amber en Rosa, stagiaires Yentl en Denise en medisch pedicure en eigenares van de salon Sharon. Wij heten u van harte welkom!

shaar

Sharon

Eigenaar &
Medisch pedicure
Team_Danijela

Danijela

Pedicure

Team_Mandy

Mandy

Allround schoonheidsspecialiste
Team_rosa

Rosa

Allround schoonheidsspecialiste
Team_yentl

Yentl

Schoonheidsspecialiste

amberfoto

Amber

Allround schoonheidsspecialiste

denise pasfoto

Denise

Stagiaire

Blijf op de hoogte!