Welkom bij Salon Zenzo

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Cryopen
Spa

Salon Zenzo sinds 01-11-2020

Tijdens de corona crisis heeft de salon een make-over gekregen. Hierbij is niet alleen de inrichting aangepakt maar hebben we ook gekeken naar de producten waarmee gewerkt wordt. Als deze crisis ons namelijk iets heeft geleerd, dan is het wel dat we goed met elkaar en het milieu moeten omgaan.

Tijd dus om over te gaan op producten die zoveel mogelijk duurzaam zijn geproduceerd, goed zijn voor het milieu, biologisch, vegan, plasticvrij, CO2 neutraal en uiteraard lief voor dieren zijn. Nieuwe merken als Esse Skincare, HappySoaps, Volatile en binnenkort wasbare wattenschijfjes en bamboe producten zijn in de salon verkrijgbaar of aan te schaffen via de webshop (die ook een complete make-over heeft gekregen). Hiervan wordt toch iedereen vrolijk! Ons motto is dan ook:

salon-zenzo-3994858

"Take time to make your soul happy"

Galerij

Hieronder een sfeerimpressie van de salon.

Wat onze klanten vinden

Na de behandeling kunt u uw feedback geven via onze boekingsprogrammaโ€™s Salonized of Treatwell. Wij zijn ook erg blij met een recensie op social media of bijv. bij Google! Hieronder een greep uit de reactiesโ€ฆ

Dilara

"Vandaag weer voor de brazillian wax geweest. Het is natuurlijk een wat ongemakkelijkere behandeling maar dat gevoel wordt weggehaald. Blij met het resultaat! Zeker een plek die ik zou aanraden. Fijne sfeer."

Mevr. Mennink

"Goede pedicure en altijd gezellig met Sharon."

Valerie

"Dit was een super fijne ervaring. Heel gastvrij geholpen door Danijela."

Henna

"Atmosphere was really relaxed, i felt really comfortable. Really satisfied with the result Rosa made!"

Anoniem

"Fijne salon, supergoede behandeling. Mandy is zeer professioneel en vriendelijk."

Adjubi

"Wat een top service! Erg vriendelijk en heel professioneel! Ben ontzettend blij met mijn gelakte nail art nageltjes!"

Eveline

"Brow treatment en rugmassage met reiniging en scrub gehad van Rosa, was lekker ontspannend. Kreeg twee keer water aangeboden op deze warme dag ook heel fijn"

Tanja

"Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad van Amber, mijn huid voelt weer heerlijk zacht! Met daarbij ook een schouder en decolletรฉ massage, heerlijk. Ik heb ook een manicure gehad en mijn nagels zijn lekker zomers gelakt. Kortom, ik ben heerlijk in de watten gelegd."

Het Zenzo Team

Het team van Salon Zenzo bestaat uit (Allround) schoonheidsspecialistes Mandy, Amber, Nova en Rosa, pedicure en schoonheidsspecialiste in opleiding Danijela en medisch pedicure en eigenares van de salon Sharon. Vanaf oktober zal nagelstyliste Jette ons team komen versterken.

Wij heten u van harte welkom!

sharon

Sharon

Eigenaar &
Medisch pedicure
Team_Danijela

Danijela

Pedicure

Team_Mandy

Mandy

Allround schoonheidsspecialiste
Team_rosa

Rosa

Allround schoonheidsspecialiste
amberfoto

Amber

Allround schoonheidsspecialiste

nova

Nova

Schoonheidsspecialiste

Nova is schoonheidsspecialiste en studeert nu door voor Allround. Zij werkt vanaf sep 2021 bij Salon Zenzo en zal zich vooral richten op de One by One wimpers, gellak en gezichtsbehandelingen. Zij werkt voornamelijk op de zaterdagen.

Blijf op de hoogte!