Onze favoriete merken

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Cryopen
Spa

Biologische producten

Niet alleen in de salon maar ook op onze webshop The Zenn Shop vind je vooral biologische en vegan producten. Wij verkopen bijv. de bekende producten van Esse Skincare, Skin Regimen, Golden Rose en CND, maar ook de producten van HappySoaps, Bamboozy, Pure Jo, Aromen aromatherapy, Argan de Luxe, Lycon, Volatile, Marc Inbane en sinds kort ook de baby knuffels van Les Deglingos! Deze knuffels zijn heel leuk om samen met bijv. een baby shampoobar of bodylotion bar van HappySoaps kado te geven. Neem zeker eens een kijkje of jouw favoriete product er ook bij staat. Verzenden is gratis boven de 50 euro en vaak heb je het binnen 1 dag al in huis! Wist je dat onze webshop ook een eigen insta pagina heeft? Volg ons op: @thezennshop_

Duurzaam

Biologisch

Plasticvrij

Vegan

CO2 neutraal

Lief voor dieren

skin reg1

Favoriete merken

Bij Salon Zenzo houden we niet alleen rekening met de wensen van onze klanten maar ook met het milieu. Wij vertellen daarom graag iets over de merken waar wij mee werken en die tevens te koop zijn op onze webshop.

Happysoaps

100% Plasticvrij, goed voor jou en de natuur!

Happysoaps is een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Alle producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor de producten is namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending gebruikt. Happysoaps is lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi.

Nieuw is de HappySoaps Cozy Winter collectie met geuren als Powerfull Ginger, Cozy Vanilla, Happy Fig en heerlijk ruikende Cinnamon shampoobars en bodybars.

Esse

Vegan Skincare

Esse Skincare maakt gebruik van natuurlijke biotechnologie om een omgeving te creëren voor de terugkeer van de biodiversiteit op je huid. Probiotica en natuurlijke prebiotica helpen om de balans terug te brengen en je huid te laten stralen. Laat je huid weer leven.

Heb je een onrustige huid zoals bij rosacea, acne, of eczeem of wil je je droge huid extra goed voeden? Dan zit je met Esse helemaal goed!

logo

Vegan Skincare

Skin Regimen producten bevatten hoge concentraties krachtige plantaardige en hightech ingrediënten zoals peptiden, hyaluronzuur, retinol, vitamine C en gluconolacton en bevat 100% natuurlijke aroma's.

De Skin Regimen lijn is vegan, vrij van siliconen, synthetische geurstoffen, dierlijke bijproducten, minerale olie, kunstmatige kleurstoffen, SLS en SLE.

Skin Regimen van Comfort Zone is zeer geschikt voor de huid die de (eerste) tekenen van veroudering vertoont.

Favoriete producten

Heb je een persoonlijke favoriet? Wij horen het graag! Post een foto van bijv. jezelf met het product op één van onze social media kanalen en tag daarin Salon Zenzo.

Blijf op de hoogte!