Onze favoriete merken

Dermatude Meta Therapy
Gezichtsbehandelingen
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & medisch pedicure
Shellac
Harsen en waxen
Massage
Cryopen

Biologische producten

Bij Salon Zenzo helpen we je graag om je huid te verbeteren en je gezicht te verjongen op een natuurlijke, gezonde en duurzame manier. Zonder botox, fillers of synthetische stoffen. Bij de gezichtsbehandelingen werken wij daarom met de merken Esse Skincare, Comfort Zone en bieden daarnaast Dermatude Meta therapy aan.

Komt u voor een wax behandeling? Wij waxen alleen met het merk Lycon, nu ook met vegan variant! Bij de pedicure behandelingen werken wij met de producten van Volatile.

In de salon en op de webshop verkopen wij daarnaast ook de producten van HappySoaps. Body bars, shampoo, conditioner, handzeepjes, shaving bars en accessories. Daar wordt iedereen toch vrolijk van!

Duurzaam

Biologisch

Plasticvrij

Vegan

CO2 neutraal

Lief voor dieren

Beauty-products

Favoriete merken

Bij Salon Zenzo houden we niet alleen rekening met de wensen van onze klanten maar ook met het milieu. Wij vertellen daarom graag iets over de merken waar wij mee werken en die tevens te koop zijn op onze webshop.

Happysoaps

100% Plasticvrij, natuurlijk & goed voor je haar

Happysoaps is een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Alle producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor de producten is namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending gebruikt. Happysoaps is lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi.

Esse

Biologisch, CO2 neutraal, Vegan, Proefdiervrij

Esse Skincare maakt gebruik van natuurlijke biotechnologie om een omgeving te creëren voor de terugkeer van de biodiversiteit op je huid. Probiotica en natuurlijke prebiotica helpen om de balans terug te brengen. Laat je huid weer leven.

Volatile

100% natuurlijk

Volatile produceert uitsluitend 100% natuurlijke oliën en aromamengsels en maakt daarnaast ook huidverzorgingsproducten verrijkt met essentiële oliën zoals rozemarijn, lavendel, laurier, roos en sandelhout: puur natuur dus! Kies uit heerlijke crèmes, scrubs, maskers of massageolie luisterend naar namen zoals bijv.: Ontspanning, Morgenfris, Relax of Zonnewarmte.

Favoriete producten

Heeft u een persoonlijke favoriet? Wij horen het graag! Post een foto van uzelf met het product op één van onze social media kanalen en tag daarin Salon Zenzo. U maakt dan automatisch kans op een cadeau t.w.v. € 25,00. Elke 3 maanden maken wij een winnaar bekend!

Blijf op de hoogte!